AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çirkin hissetmek

Kahve falında kendini çirkin hissetmek

Kahve falında kendini çirkin hissetmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, geleceğinin parlak olacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini çirkin hissetmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Kahve falında kendini çirkin hissetmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin birini görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında çirkin bebeğinin olduğunu görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işarettir.

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısını çirkin görmek bolluk içine olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini çirkin görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine yorulur.

Kahve falında birini olduğundan çirkin görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin birini çirkin görmek malının, parasının ve makamının artacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir