AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin birini görmek

Kahve falında çirkin birini görmek

Kahve falında çirkin birini görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında çirkin birini gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Kahve falında sevdiğinin çirkinleştiğini görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, bol nimete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birini çirkin görmek başa iş açacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çirkinleştiğini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği çirkin görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını çirkin görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını çirkin görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok çirkin kadın görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çirkin yüzlü kadın görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir