AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birini çirkin görmek

Kahve falında sevdiğin birini çirkin görmek

Kahve falında sevdiğin birini çirkin görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, makamından olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini çirkin gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında sevdiğin kızı çirkin görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin çirkinleştiğini görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, daha rahat bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı çirkin görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeği çirkin görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin birini çirkin görmek her zaman sevgi göreceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi çirkin görmek böylece hayatından memnun olacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı çirkin görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir