AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini çirkin görmek

Kahve falında ölmüş birini çirkin görmek

Kahve falında ölmüş birini çirkin görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, mal edineceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini çirkin gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir rekabet durumundan kazançlı çıkmanız olasıdır.

Kahve falında çirkin birinin güzelleştiğini görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, en yukarılara çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin cüce görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin diş görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çirkin bir adam görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin kedi görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini çirkin görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını çirkin görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadını çirkin görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir