AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini beyaz kefenle görmek

Kahve falında kendini beyaz kefenle görmek

Kahve falında kendini beyaz kefenle görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kendine döneceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kendini beyaz kefenle gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza ulaşmaya çalışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kendini beyaz kefenle görmek işlerinin günden güne bozulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kefen görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli kefen görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında bir başkasını kefenli görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında birini kefenle görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini kefenli görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kötülüklerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir