AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kefenle görmek

Kahve falında birini kefenle görmek

Kahve falında birini kefenle görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini kefenle gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Kahve falında kefen içinde birini görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, eskileri yâd edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kefeni görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birini kefenle görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı kefenli görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yapılan planların alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini kefenli görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında mezar ve kefen görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kefen açmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin kefenini açmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir