AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini başka bir erkekle görmek

Kahve falında kendini başka bir erkekle görmek

Kahve falında kendini başka bir erkekle görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kendini başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek yiyip içeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında başka erkeğe aşık olmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir erkeğin öptüğünü görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka erkekle evlenmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir erkeği hamile görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini başka bir erkekle görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir erkekle beraber olmak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir erkekle sarılmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir