AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka erkeğe aşık olmak

Kahve falında başka erkeğe aşık olmak

Kahve falında başka erkeğe aşık olmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, tüm özlemini gidereceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, büyük kazançlar getireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulur.

Kahve falında başka erkeğe aşık olmak gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Kahve falında başka bir erkeğe aşık olmak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına inanılır.

Kahve falında başka erkeğe aşık olmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadına aşık olmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başka birine aşık olduğunu görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında başka birine aşık olmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir kıza aşık olmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kudret ve destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işarettir.

Kahve falında başka kadına aşık olmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir