AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir erkekle sarılmak

Kahve falında başka bir erkekle sarılmak

Kahve falında başka bir erkekle sarılmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, güzel bir haber almaya, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir erkekle sarılmak gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında başka bir erkeğe sarılmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir erkekle sarılmak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, ona göre davranacağına alamet eder.

Kahve falında başka birine sarılmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir erkekle konuşmak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin erkek çocuğu olduğunu görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı başka erkekle görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin başka erkekle görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir