AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir erkeği hamile görmek

Kahve falında başka bir erkeği hamile görmek

Kahve falında başka bir erkeği hamile görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, bir işe soyunacağına, büyük çaba sarfedeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir erkeği hamile gördüyseniz:

  • Yeni veya alışılmadık şeyler deneyebilir, farklı yerleri ziyaret edebilir, ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında başka bir erkeğin hamile olduğunu görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir erkeği hamile görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında başka bir kişiyi hamile görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin hamile görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Kahve falında hamileyken başka bebek emzirmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka hamile görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında bir başka kadını hamile görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında başka bir kızı hamile görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir