AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek kötü günlerin arkada kalacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka kızla görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, satışların düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, işlerinin bir anda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızı başka erkekle görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini başka kızla görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını başka kızla görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir