AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir erkeğin öptüğünü görmek

Kahve falında başka bir erkeğin öptüğünü görmek

Kahve falında başka bir erkeğin öptüğünü görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü gününden de geri duracağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir erkeğin öptüğünü gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirin.

Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle görmek geçim sıkıntısının biteceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir erkeğin elini tutmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında eşini başka bir erkekle görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin erkek çocuğunu görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir erkeğe aşık olmak iş hayatının düzeleceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başka erkekten hoşlanmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine yorulur.

Kahve falında karısını başka erkeklerle görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir