AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini başka bir erkekle görmek

Kahve falında eşini başka bir erkekle görmek

Kahve falında eşini başka bir erkekle görmek geleceğinin de umut vadedeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Sadece sizin tarzınız olan kalıplara sokmadıkları için anlamanız zor olabilir.

Kahve falında eşinizi başka erkekle görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eşini başka bir erkekle görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini başka erkekle görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet eder.

Kahve falında eşini başka erkeklerle görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin başka erkekle görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka biriyle öpüştüğünü görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalettir.

Kahve falında eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini başka biriyle evli görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir