AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka erkekle evlenmek

Kahve falında başka erkekle evlenmek

Kahve falında başka erkekle evlenmek maddi zarara uğrayacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında başka erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında başka bir erkekle evlenmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, onların başarıları ile övüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir erkekle evlendiğini görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka erkekle evlenmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, alım gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında evliyken başka bir erkekle evlenmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek rahatının bozulacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek mutlulukların yarım kalacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir