AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş edildiğini görmek

Kahve falında ateş edildiğini görmek

Kahve falında ateş edildiğini görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Göze ufak tefek gibi görünen yanlışlar, yanlışlıkla atılan adımlar, yanlış yollanan mesajlar, üzerinde durulmayan veya hafife alınan konular, önemsenmeyen eksikler kendisinden beklenmeyen problemlere neden olabilir.

Kahve falında ateş edilmesi görmek sadaka ya da zekat vereceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek talihin yüze güleceğine, hırpalanacağına inanılır.

Kahve falında birinin bana ateş ettiğini görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla ateş edildiğini görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının ateş ettiğini görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında silahla ateş edilmesini görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işarettir.

Kahve falında birine ateş edildiğini görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir