AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini asmaya çalışmak

Kahve falında kendini asmaya çalışmak

Kahve falında kendini asmaya çalışmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, iyilik bulacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini asmaya çalışmak gördüyseniz:

  • İyi fikirleri çabuk harcama eğilimi yüksek, kalıcı düşünmekte faydalı olabilir.

Kahve falında kendini asmaya çalışmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işarettir.

Kahve falında asma dalı kesmek kazançlı bir işe girileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma bahçesi görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında asma dalı koparmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil üzüm asması görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı asma yaprağı görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında asmalı köprü görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toplanmış asma yaprağı görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir