AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplanmış asma yaprağı görmek

Kahve falında toplanmış asma yaprağı görmek

Kahve falında toplanmış asma yaprağı görmek düşmanlıkların biteceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, tüm keyfinin kaçacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında toplanmış asma yaprağı gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu, seyahatler veya projeleriniz ya da toplum içindeki duruşunuz kazandığınızdan daha fazla harcama yapılmasını gerektiriyor olabilir.

Kahve falında toplanmış asma yaprağı görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine inanılır.

Kahve falında haşlanmış asma yaprağı görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında dolmalık asma yaprağı görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında asma yaprağını toplamak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden asma yaprağı almak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir