AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini alkollü görmek

Kahve falında kendini alkollü görmek

Kahve falında kendini alkollü görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında kendini alkollü gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Kahve falında alkol kokmak ailesini utandırmayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alkol içmemek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında alkollü adam görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında orucu alkolle bozmak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında bilmeden alkol içmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalettir.

Kahve falında alkol içtiğini görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında eşini alkollü görmek verilen emeklerin heba olacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Kahve falında alkol şişesi görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir