AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini alkollü görmek

Kahve falında eşini alkollü görmek

Kahve falında eşini alkollü görmek çocuk sahibi olacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında eşini alkollü gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız ortadan kalkabilir.

Kahve falında eşini alkollü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü alkollü görmek kazançlı bir döneme girileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işaret eder.

Kahve falında alkol görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, imkân sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında alkol içen birini görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini alkollü görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında babayı alkollü görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Kahve falında evde alkol içmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında alkollü adam görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir