AnaSayfa / Genel / Kahve falında orucu alkolle bozmak

Kahve falında orucu alkolle bozmak

Kahve falında orucu alkolle bozmak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iyi bir patron olacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında orucu alkolle bozmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir, yeni kişilerle tanışabilir ya da yeni yerlere gidebilirsiniz.

Kahve falında orucu alkolle bozmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında kendini alkollü görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alkol almak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına inanılır.

Kahve falında alkollü adam görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına yorulur.

Kahve falında alkol alanı görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alkol içildiğini görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilmeden alkol almak toplum içindeki saygınlığının artacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını alkollü görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir