AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine tükürdüğünü görmek

Kahve falında kendine tükürdüğünü görmek

Kahve falında kendine tükürdüğünü görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında erkeğe tükürmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yemeği tükürmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin üstüne tükürmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulur.

Kahve falında siyah tükürmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında cam tükürmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında ağzının içine tükürmek huzurlu hissedileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tükürdüğünü görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir