Kahve falında yemeği tükürmek

Kahve falında yemeği tükürmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işarettir.

Kahve falında yemeği tükürmek gördüyseniz:

  • İşten ayrılabilir ya da önemli anlaşmazlıklara girebilirsiniz.

Kahve falında yemeği tükürmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında yediği yemeği tükürmek kendisine yeni bir iş bulacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeğin içine tükürmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzındaki yemeği tükürmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğe tükürmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin suratına tükürmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yediğini tükürmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, her geçen gün başarıların artacağına delalet eder.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir