AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünde sürme görmek

Kahve falında gözünde sürme görmek

Kahve falında gözünde sürme görmek çok doğru bir yol tutulacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünde sürme gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında gözünde sürme görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek karar vermekte güçlük çekeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalet eder.

Kahve falında göz sürmesi görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi sürme çekmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil sürme çekmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne sürme çektiğini görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne sürme sürmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında gözüne siyah sürme çekmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir