AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine makyaj yaptığını görmek

Kahve falında kendine makyaj yaptığını görmek

Kahve falında kendine makyaj yaptığını görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, Allah’a dua edeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Kahve falında kendine makyaj yaptığını gördüyseniz:

  • Çözüm üretme kapasiteniz destek bulmanızı sağlıyor.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının makyaj yaptığını görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makyajlı olmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, getirisi çok olan işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birini makyajlı görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, malvarlığının çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine makyaj yapıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek imkânsızlıklarının biteceğine, içinin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında makyaj yaptırdığını görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalettir.

Kahve falında gelin makyajı yapmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir