AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının makyaj yaptığını görmek

Kahve falında arkadaşının makyaj yaptığını görmek

Kahve falında arkadaşının makyaj yaptığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının makyaj yaptığını gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının makyaj yaptığını görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını makyajlı görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını makyaj yapmış görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını makyaj yaparken görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesini makyajlı görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin makyaj yaptığını görmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğe makyaj yapmak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir