AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyaj yaptırdığını görmek

Kahve falında makyaj yaptırdığını görmek

Kahve falında makyaj yaptırdığını görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kendisi için mal mülk alacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makyaj yaptırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında göz makyajı yapmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makyajlı bebek görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalettir.

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını makyaj yapmış görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında makyajsız görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulur.

Kahve falında eşini makyajlı görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette makyaj yapmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine inanılır.

Kahve falında göz makyaj yapmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir