AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyajlı olmak

Kahve falında makyajlı olmak

Kahve falında makyajlı olmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında makyajlı olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik vermelisiniz.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında düğün makyajı yapmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, bereketli yağmurlara inanılır.

Kahve falında ölmüş birine makyaj yapmak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil makyaj görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında makyajlı yüz görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeği makyajlı görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin makyaj yaptığını görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir