AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini makyajlı görmek

Kahve falında birini makyajlı görmek

Kahve falında birini makyajlı görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, darda kalacağına, sağlığının bozulacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında birini makyajlı gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi destekliyor.

Kahve falında göze makyaj yapmak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işaret eder.

Kahve falında kendine makyaj yapıldığını görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında annesini makyajlı görmek kırgınlıkların geçeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında göz makyajı yapmak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, sağlık problemleri içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye makyaj yapmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine delalettir.

Kahve falında makyaj kalemi görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında makyajı silmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında makyajsız olmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir