AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine kolye takmak

Kahve falında kendine kolye takmak

Kahve falında kendine kolye takmak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, başının belaya girmeyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, borçlarının çoğalacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarı ve zafer kazanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, onun istediği yoldan gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine kolye takmak gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak nimet bolluğu yaşayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dualı kolye takmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, eğer işsizse iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında altın kolyeler takmak hoş olmayan sözler işiteceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe kolye takmak hayırlı bir hayat süreceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının altın kolyesini takmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına yorulur.

Kahve falında taşlı kolye takmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kolye takmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir