AnaSayfa / Genel / Kahve falında dualı kolye takmak

Kahve falında dualı kolye takmak

Kahve falında dualı kolye takmak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulur.

Kahve falında dualı kolye takmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya haberler yanlış ya da eksik olabilir.

Kahve falında dualı kolye takmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına yorulur.

Kahve falında dua yazılı kolye görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kolye takmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalettir.

Kahve falında altın bilezik kolye takmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında pahalı kolye takmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolye takmak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor kolye takmak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolye küpe takmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir