AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kolye takmak

Kahve falında pembe kolye takmak

Kahve falında pembe kolye takmak planların tutmayacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında pembe kolye takmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey nedensiz olmuyor.

Kahve falında pembe taşlı kolye takmak zenginlik sahibi olunacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında pembe kolye takmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe taşlı kolye görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe kolye görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine altın kolye takmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük altın kolye takmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir