AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabına çiş yapmak

Kahve falında buzdolabına çiş yapmak

Kahve falında buzdolabına çiş yapmak kar sağlayacağına, yersiz yere suçlanacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabına çiş yapmak gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Kahve falında buzdolabına çiş yapmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lavaboya çiş yapmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovaya çiş yapmak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında büyük çiş yapmak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe çiş yapmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde çiş yapmak iyi anlaşacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dışarda çiş yapmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına delalet eder.

Kahve falında yatağa çiş yapmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, malında zulüm meydana gelmesine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir