AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin adayını görmek

Kahve falında gelin adayını görmek

Kahve falında gelin adayını görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin adayını gördüyseniz:

  • Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Kahve falında gelin adayını görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında gelin adayı görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, planların aksayacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yüzüp adaya çıkmak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında adaya taşınmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damat adayını görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, özel hayatında mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sevgili adayı görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında kayınvalide adayını görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işaret eder.

Kahve falında denizden adaya çıkmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir