AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden küçük sevgili görmek

Kahve falında kendinden küçük sevgili görmek

Kahve falında kendinden küçük sevgili görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendinden küçük sevgili gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında kendinden küçük biriyle sevgili olmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendinden küçük sevgili görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, geçim kaygısı duymayacağına yorulur.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlenmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak ruhsal olarak etkileneceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir