AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden küçük biriyle sevgili olmak

Kahve falında kendinden küçük biriyle sevgili olmak

Kahve falında kendinden küçük biriyle sevgili olmak mallarının da hayırlı olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Kahve falında kendinden küçük sevgili görmek çalışmaların beğeni almayacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle sevgili olmak yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, alkış alacağına alamet eder.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kendinden küçük biriyle nişanlanmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir