AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak

Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak

Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, hayatının bir anda renkleneceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, saygınlığa, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya kendini adamış bazı kişiler olsa bile, siz elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak kendi planlarınızı yapıp hızla ilerlemelisiniz.

Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden küçük sevgili görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle öpüşmek sıkıntılara neden olacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir