AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işarettir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlenmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına delalettir.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle öpüşmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir