AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden küçük biriyle evlenmek

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlenmek

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlenmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahatler veya çevre değişikliği sağlayabilecek doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalet eder.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlenmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek karamsar olacağına, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendinden küçük biriyle öpüşmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir