AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yanıltıcı veya hileli oyunlar peşinde olabilir.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, isteklerin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlenmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir