AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden küçük biriyle öpüşmek

Kahve falında kendinden küçük biriyle öpüşmek

Kahve falında kendinden küçük biriyle öpüşmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, günahların da affolacağına yorulur.

Kahve falında kendinden küçük biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler veya yeni şeyler öğrenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlenmek kazanılan paranın artacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük sevgili görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, büyük özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında kendinden küçük biriyle öpüşmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendinden küçük biriyle nişanlanmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek dertlerin ve sorunların artacağına, iyi halinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle sevgili olmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir