AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden güçlü birini dövmek

Kahve falında kendinden güçlü birini dövmek

Kahve falında kendinden güçlü birini dövmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, hayatının adeta cennete döneceğine, başarılarının takdir edileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine inanılır.

Kahve falında kendinden güçlü birini dövmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında kendinden güçlü birini dövmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında güçlü birini dövmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güçlü hayvan görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında güçlü hissetmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine rivayet eder.

Kahve falında güçlü erkek görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya tabir olunur.

Kahve falında güçlü bir erkek görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok güçlü olduğunu görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında güçlü rüzgar görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir