AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek elinin darlığa düşmeyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir