AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek

Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek

Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, çıkmaza düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük birini görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle öpüşmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle nişanlanmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinden büyük birini dövmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir