AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek

Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek

Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı karışık bir duruma sokma meylindesiniz.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işaret eder.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, iş hayatında zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek farklı kişilerle tanışacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına inanılır.

Kahve falında kendinden küçük bir erkekle evlenmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine işarettir.

Kahve falında kendinden genç biriyle evlenmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle evlenmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir