AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü soymak

Kahve falında kendi yüzünü soymak

Kahve falında kendi yüzünü soymak hile ile mal elde etmeye, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kar sağlayacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında kendi yüzünü soymak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yüz derisini soymak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yüzünün derisini soymak en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yüz derisi soymak herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzün derisini soymak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü soymak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü soyduğunu görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü soymak rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir