AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek mal sahibi olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, spor yapmaya başlanılacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin nişanına gitmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bir nişana gitmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlının evine gitmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının nişanına gitmek kötü günleri geride bırakacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında nişana gitmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi nişanına gitmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir