AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi nişanına gitmek

Kahve falında kendi nişanına gitmek

Kahve falında kendi nişanına gitmek öz güven kazanacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi nişanına gitmek gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında nişanlının evine gitmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, güzel günlerinin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında nişana gitmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin nişanına gitmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine delalettir.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir nişana gitmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Kahve falında nişana gitmek için hazırlanmak karşılığını bulacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının nişanına gitmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir