AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin nişanına gitmek

Kahve falında birinin nişanına gitmek

Kahve falında birinin nişanına gitmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin nişanına gitmek gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Kahve falında nişana gitmek kişinin bundan zarar göreceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir nişana gitmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına inanılır.

Kahve falında birinin nişanına gitmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına alamet eder.

Kahve falında nişana gitmek için hazırlanmak sevilen bir kişi olunacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlının evine gitmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kendi nişanına gitmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir