AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının nişanına gitmek

Kahve falında başkasının nişanına gitmek

Kahve falında başkasının nişanına gitmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, evine haciz geleceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının nişanına gitmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızın yolunda gitmesi için herşeyden önce moralinizi yüksek tutun.

Kahve falında kendi nişanına gitmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin nişanına gitmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine yorulur.

Kahve falında nişana gitmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir nişana gitmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında nişanlının evine gitmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişana gitmek için hazırlanmak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir