AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişana gitmek

Kahve falında nişana gitmek

Kahve falında nişana gitmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, iyi zamanlar geçireceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında nişana gitmek gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında bir nişana gitmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının nişanına gitmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında nişana gitmek için hazırlanmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlının evine gitmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi nişanına gitmek bunalıma düşeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında nişana gitmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir